Beste roeiers,

Mogelijk is het al enkele ten oren gekomen dat een aantal leden van de vereniging dit jaar de Elfstedentocht gaan roeien. Dit zijn een aantal jeugdcoaches van de verenging samen met enkele oudere jeugdleden. Het roeien van de Elfstedentocht stond al langere tijd op de bucketlist van Anke en Jeanine en hebben dit jaar een aantal mensen zo gek gekregen om met ons mee te doen.  Onder de begeleiding van de ervaren tochtroeier Edo gaan wij de Elfstedentocht droom waarmaken. Bij het inschrijven schrokken wij wel van het inschrijfgeld, namelijk 400 euro. Aangezien wij student zijn of nog thuis wonen, is dit een groot bedrag. Daarom gaan wij in de komende weken geld proberen in te zamelen door verschillende dingen te doen, namelijk:

  • Door coaching aan te bieden. Als jij of samen met je team een training gecoacht willen worden. In de jeugdcommissie zitten drie coaches die een RI-2 instructeurscursus hebben gevolgd. En daarnaast zitten vele coaches met jaren roei- en coach ervaring.
  • Door ons heerlijke zelfgemaakte gebak te benuttigen. Elke zaterdag en zondag zal heerlijke gebak op de bar staan om bij je kopje koffie of thee op te eten.
  • Door donaties te doen in de donatie box die op de bar staat.

Bij alles geldt dat je zelf de prijs ervan mag betalen. Zo ben je vrij om zelf te bepalen wat je ervoor over hebt om ons te sponseren. Tevens hangt de bar helemaal vol met hun posters waar alles op staat.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Het elfsteden roeiteam van 2017