Om de doorstroming van auto's (al dan niet met botenwagen) soepel te laten verlopen, kunt u op deze pagina nalezen waar u kunt parkeren en hoe we omgaan met botenwagens.

Er is een kaart gemaakt met daarop alle beschikbare parkeerlocaties, deze online kaart vindt u hier. Aan de linkerkant van deze kaart vind u alle locaties P1 t/m P5, klik hierop om een beschrijving met foto te openen.

P5 is alleen toegankelijk en beschikbaar voor auto's die een botenwagen gebracht hebben.

Komt u met een botenwagen achter de auto?

In dit geval wordt u doorgelaten en kunt u parkeren op de parkeerplaats bij onze vereniging. Er zijn trekkers beschikbaar met vrijwilligers die de botenwagens wegbrengen en weer ophalen bij vertrek. Met deze trekker kunnen we goed manoeuvreren en hebben we een goede grip op ons grasveld. Het is verplicht gebruik te maken van deze trekker en daarom niet toegestaan om met een eigen auto de botenwagens op het grasveld te zetten of op te halen. Volg daarom altijd de aanwijzingen van de vrijwilligers op.

Bij het afkoppelen krijgt iedere botenwagen een nummer, de bestuurder van de auto krijgt een kopie van dit nummer.

Let op: Na afkoppelen botenwagen parkeren op P5, op het asfalt van de dijk aan de landkant. Houd de inritten en met lint afgezette passeergedeelten vrij voor hulpdiensten.

Boatpoolen

Parkeren botenwagens

Vanwege de grote belangstelling voor de wedstrijd, verwachten we grote drukte. Daarom willen we deelnemende ploegen vragen ons te helpen de ruimte op het botenterrein efficiënter te benutten. Bijvoorbeeld door boten van verschillende verenigingen samen te vervoeren. Verenigingen die met één of enkele boten komen en een deel van de route samen afleggen, zouden kunnen boatpoolen. 

Ophalen botenwagen 

Komt u de botenwagen weer ophalen, lever dan uw nummer weer in en wij weten welke trailer er gehaald moet worden. Pas keren (bij een inrit of bij de afzetting Oudendijk) en terugrijden als de trailer klaar is voor vertrek en uw botenwagennummer opgeroepen wordt. Dit wordt geregeld bij de vertrekdoorlaatpost.