Om de doorstroming van auto's (al dan niet met botenwagen) soepel te laten verlopen, kunt u op deze pagina nalezen waar u kunt parkeren en hoe we omgaan met botenwagens.

Er is een kaart gemaakt met daarop alle beschikbare parkeerlocaties, deze online kaart vindt u hier (opent nieuw venster). Aan de linkerkant van deze kaart vind u alle locaties P1 tm. P5, klik hierop om een beschrijving met foto te openen. Speciale aandacht voor P5: "Hier parkeren de auto's die een trailer gebracht hebben. Parkeren op het asfalt van de dijk aan de landkant. Houd de inritten en met lint afgezette passeergedeelten vrij. Pas keren (bij een inrit of bij de afzetting Oudendijk) en terugrijden als de trailer klaar is voor vertrek en uw nummer opgeroepen wordt. Dit wordt geregeld bij de vertrekdoorlaatpost."

Er is ook een PDF gemaakt waar alle parkeerlocaties op staan, deze vind u als download onder dit artikel.

Komt u met de auto en heeft u een botenwagen achter de auto? In dit geval kunt wordt u doorgelaten tot bij onze vereniging. Er zijn trekkers beschikbaar met vrijwilligers die de botenwagens wegbrengen en weer ophalen bij vertrek. Met deze trekker kunnen we goed manoeuvreren en hebben we een goede grip op ons grasveld. Het is verplicht gebruik te maken van deze trekker en daarom niet toegestaan om met een eigen auto de botenwagens op het grasveld te zetten of op te halen. Volg daarom altijd de aanwijzingen van de vrijwilligers op.

Bij het afkoppelen krijgt iedere botenwagen een nummer, de bestuurder van de auto krijgt een kopie van dit nummer. Komt u de botenwagen weer ophalen, lever dan dit nummer in en wij weten dan welke trailer er gehaald moet worden.

Attachments:
Download this file (Parkeerkaart.pdf)Parkeerkaart.pdf