RVLeerdam bestaat niet alleen uit volwassenen, we hebben ook een jeugdafdeling van 9 tot 18 jaar. Ze bestaan uit ruim 20 jeugdroeiers. Het is een gezellige groep die naast alleen het roeien ook vele andere activiteiten doen, zoals roeikamp, B.R.U.I.S., sinterklaasfeest en andere feesten. Jezelf vervelen doe je nooit hier bij RVLeerdam.

Het roeien voor de jeugd is op zaterdag ochtend. Omdat de jeugdgroep de afgelopen jaren flink is gegroeid, zijn er nu twee groepen. De eerste groep begint om 10:00 uur en eindigt om 11:30 uur. De tweede groep is van 11:30 uur tot 13:00 uur. Er wordt dus van je verwacht om dan ook op tijd te zijn en start klaar te staan.

Het is verplicht om een zwemdiploma te hebben als je wilt gaan roeien. Natuurlijk wordt er niet voor de lol getraind elke zaterdag. Elk jaar doen we mee aan enkele wedstrijden onder jeugd van andere verenigingen. Als je interesse hebt om te komen roeien of gewoon benieuwd bent hoe het is om in de boot te stappen kom dan gerust langs! Iedere zaterdagochtend om 11:30 uur kun je gewoon binnenlopen! Vanzelfsprekend zijn de eerste trainingen geheel gratis en vrijblijvend. Als je vragen hebt kun je altijd even contact opnemen via jeugd@rvleerdam.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Instromen kan op meerdere momenten per jaar.

Ook wordt bij RVLeerdam getraind voor diploma’s. Enkele keren per jaar wordt er afgeroeid, dat kan zowel in teamverband als alleen en voor een stuurdiploma. Hiervoor moet je je van tevoren opgeven. Formulieren hiervoor hangen op het prikbord. Denk bij iedere training aan warme sportkleding en vergeet niet om reserve kleren mee te nemen!!!

Als je een keer niet kan roeien, graag afmelden bij een van de coaches of bij jeugd@rvleerdam.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op zaterdag ochtend bellen naar de roeivereniging.